حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

استعفا وکلای ترامپ در آستانه تفهیم اتهام او

هنگامی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه هفته آینده در دادگاهی در میامی برای تفهیم اتهام حاضر می‌شود وکلای جدیدی وظیفه دفاع از او و مشاوره به وی را به عهده خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 09
کد خبر: ۱۸۸۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جیم تراستی» و «جان راولی» از تیم او استعفا کرد. ترامپ در بیانیه‌ای اعلام کرد وظیفه وکالت او در روز سه شنبه را «تاد بلانچ» و یک شرکت که نامش بعدا اعلام می‌شود به عهده خواهد گرفت.

ترامپ در بیانیه‌ای در تروث‌سوشال نوشت: «برای هدف مقابله با بزرگترین ساحره‌گیری تمامی اعصار دارم به دادگاه‌های فلوریدا می‌روم. می‌خواهم از جیم تراستی و جان راولی بابت کارشان تشکر کنم ولی آنها مجبور به سر و کله زدن با آدم‌های ناراست، فاسد، شیطان‌صفت و بیمار بودند. آدم‌هایی که مشابهشان قبل‌تر از این دیده نشده است. در روزهای آینده نام وکلای بیشتری را اعلام خواهد کرد. آیا جو بایدن هم بابت جرائم متعددش علیه کشور ما متهم خواهد شد؟»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بامداد جمعه (به وقت تهران) اعلام کرد که در ارتباط با اسناد محرمانه متهم شده است.

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال نوشت: «دولت فاسد بایدن به وکلای من اطلاع داده که من ظاهراً در ارتباط با حقه جعبه‌[های اسناد] متهم شده‌ام.»

ترامپ گفته که روز سه‌شنبه باید در یک دادگاه فدرال در میامی حاضر شود. این نخستین بار است که یک رئیس‌جمهور سابق آمریکا در دادگاه فدرال متهم می‌شود.

محاکمه ترامپ تقریباً یک سال بعد از آن صورت می‌گیرد که اف.بی.آی بعد از جستجوی محل سکونت ترامپ در عمارت «مار-ئه-لاگو» بیش از ۱۰۰ سند محرمانه کشف کرد.

«بیل بار»، وزیر دادگستری ترامپ و یکی از نزدیکترین یاران وفادار او در ماه آوریل در گفت‌وگویی با شبکه خبری فاکس‌نیوز گفته بود که مسئله نگهداری این اسناد پرونده‌ای «بسیار جدی» است.

او گفته بود مسئله مهم در اینجا نه فقط برداشتن این اسناد بلکه رفتار ترامپ بعد از جستجوی آن اسناد توسط دولت آمریکا و صدور احضاریه برای تحویل آنها است.

وزارت دادگستری آمریکا پاییز سال گذشته «جک اسمیث» را به عنوان قاضی ویژه این پرونده برای انجام تحقیقات در این پرونده و تعیین اینکه آیا اقدام ترامپ غیرقانونی بوده است یا نه تعیین کرد.

رسانه‌های آمریکا مدعی شده‌اند اسمیث برای پیشبرد تحقیقات خود تقریباً با همه کارکنان عمارت ترامپ در مار-ئه-لاگو مصاحبه کرده است.

این در حالی است که جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا هم به دلیل کشف برخی اسناد محرمانه که مربوط به دوران معاون اولی او در دولت «باراک اوباما» بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ است تحت تحقیقات قرار دارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار